wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna1 » Polityka prywatności
Kontakt
  • Dane firmy:
    ZPUH Andrzej Waloszczyk
    42-290 Blachownia
    ul. Spokojna 8
    NIP: 573-022-97-75
  • E-mail:biuro@kotlyczesci.pl
  • Telefonkom. 602 662 291
  • Godziny działania sklepuponiedziałek-piątek 9.00-16.00 sobota 10.00-14.00
Cennik
Pobierz cennik HTMLPobierz cennik XLS

Polityka prywatności

Polityka prywatności Serwisu www.kotlyczesci.pl

1. Informacje ogólne.
Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez Użytkowników w związku z korzystaniem przez nich ze sklepu.

2. Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie jest Andrzej Waloszczyk Zakład Produkcyjno-Usługowo-Handlowy z siedzibą w : 42-290 Blachownia, ul. Spokojna 8, NIP 5730229775, REGON 150520944,

3. W trosce o bezpieczeństwo powierzonych nam danych opracowaliśmy wewnętrzne procedury i zalecenia, które mają zapobiec udostępnieniu danych osobom nieupoważnionym. Kontrolujemy ich wykonywanie i stale sprawdzamy ich zgodność z odpowiednimi aktami prawnymi - ustawą o ochronie danych osobowych, ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną, a także wszelkiego rodzaju aktach wykonawczych i aktach prawa wspólnotowego,

4. Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika oraz w przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają Administratora do przetwarzania danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy stronami umowy,

5. Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniach w następujący sposób:
a). Poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje,
b). Poprzez gromadzenie plików “cookies” [patrz polityka plików “cookies”],

6. Serwis zbiera informacje dobrowolnie podane przez użytkownika,

7. Dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza np. w celu dokonania procesu obsługi kontaktu informacyjnego,

8. Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostaną sprzedane ani udostępnione osobom trzecim, zgodnie z przepisami ustawy O ochronie danych osobowych,

9. Do danych zawartych w formularzu przysługuje wgląd osobie fizycznej, która je tam umieściła. Osoba ta ma również prawo do modyfikacji i zaprzestania przetwarzania swoich danych w dowolnym momencie,

10. Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu, na które może wpłynąć rozwój technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego. O wszelkich zmianach będziemy informować w sposób widoczny i zrozumiały.

11. W Serwisie mogą pojawiać się linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Serwisu i nie są w żaden sposób nadzorowane przez serwis www.kotlyczesci.pl. Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności oraz regulaminy, z którymi zalecamy się zapoznać. W razie wątpliwości co któregokolwiek z zapisów niniejszej polityki prywatności jesteśmy do dyspozycji - nasze dane znaleźć można w zakładce - KONTAKT.
Przejdź do strony głównej
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl